TOP BAAI VAN DE SOMME GEHEIMEN

Top Baai van de Somme Geheimen

Top Baai van de Somme Geheimen

Blog Article

Vervolgens gingen we naar Mers-les-Bains, een charmante badplaats met Art Nouveau villa’s in allerlei pastelkleuren. Een plek daar waar je jouw in een Belle Epoque waant, een periode vanwege een 1e Wereldoorlog waarin ons enorme economische groei plaatsvond en dat zag jouw met allemaal!

We bestaan echter net iets te vroeg. Dit kan zijn niet volledig eb. Het enige het wij zien is jammer genoeg ons dode zeehond op dit verlaten kiezelstrand.

Transport over de bagage van verblijfplaats naar verblijfplaats. Na elke etappe staat de bagage klaar in de verblijfplaats.

In deze mooie plaats kun jouw plezier hebben over historische bezienswaardigheden en opwindende musea. Verder plaatsjes zoals Le Crotoy, Abbeville en Saint-Riquier zijn zeker een moeite waard. In het departement vind jouw een rivier een Somme, waar jouw zalig kan lopen en fietsen. Kortom, er is over allemaal te gadeslaan en te doen! Bezoek op deze plaats de leukste bezienswaardigheden over Somme.

Jouw dien absoluut een kijkje nemen bij de Sint-Pieterskerk en ons wandeling maken langs de ettelijke oude villa’s. Rond een stad vind je uitgestrekte stranden, waar jouw ons opwindende strandwandeling kan produceren. Vanaf de stranden heb je daarnaast ons fraai uitzicht op de baai. Delen aangaande de baai blijven wellicht dor en vervolgens kun je daar allerhande pittoreske bootjes op dit zand vinden, wat zorgt een speciaal plaatje.

* Rooms Left refers to the number ofwel rooms right on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Voor de abdij kun je ons mooie abdijkerk bewonderen, welke versierd kan zijn met kunstwerken en beelden. Verder dien je echt ons kijkje nemen bij een belfort aangaande Saint-Riquier. Deze belfort is goed bewaard gebleven en behoort tot één van een 56 belforten in België en Frankrijk welke op de werelderfgoedlijst aangaande Unesco staat. Het Napoleonhuis kan zijn tevens een echte aanrader. Het huis werd om 1840 gemaakt door ons oud-strijder over Napoleon. Dit is ons pittoresk huisje het je ook niet mag missen.

Les Augustines biedt comfortabele en juist uitgeruste kamers in een rustige omgeving, op twee Hotel Baai van de Somme km betreffende Quend. Goed hotel , daar waar je zeker tot retour zal aankomen. Het kan zijn gemakkelijk en opgeruimd ! En een echt ontbijt.

Natuurhuisje maakt toepassing met 3 soorten cookies om je online struintocht bijzonderder en persoonlijker te vervaardigen! Lees op deze plaats alles aan in ons cookiebeleid.

Op de drooggevallen zandbanken ligt een omvangrijke kolonie zeehonden vervolgens lekker uit te uitrusten. Af en toe draaien ze hun snoet richting het zonnetje, om te plezier hebben met een weldadige warmte. Loop ook niet zelf op persoonlijk gebeurtenis over een drooggevallen gedeelten. Het water kan zijn verraderlijk en kan soms vlug stijgen.

Doch dit grootste pluspunt is misschien immers de lokatie aangaande die kampeerplaats in de baai van een Somme. De opwindende omvangrijke stranden betreffende Noord-Frankrijk zijn op alsnog geen kilometer van Kampeerplaats Les Aubépines. Bovendien kan zijn dit gezellige toeristische stadje Le Crotoy op slechts 5 kilometer. Jouw vindt hier heel wat gezellige restaurantjes en terrasjes, doch tevens bijvoorbeeld een antieke stoomtrein.

Daar bestaan uiteraard verder gewone staplaatsen en verschillende maten stacaravans. In de maanden juli en augustus is er voor al die leeftijden elke dag hetgeen leuks geregeld.

Domaine de la Mer ligt in Woignarue en beschikt over een eethuisje. U dan ook kunt gebruikmaken betreffende het cafe. vriendelijk en alles liep bijvoorbeeld dit hoorde te lopen , plaatje klopte uitstekend Bovendien nog ruime parking en veilig wegens dit stallen betreffende een motorfiets

Onze gebruikers bevelen die vakantiewoning aan. Wij selecteren vakantiewoningen betreffende een hoogste scores met gebruikers over Holidu en andere aanbieders teneinde beste capaciteit te garanderen.

Report this page